Komoda s 5 policemi z ořechového dřeva Ángel Cerdá Duena Ángel Cerdá

Komoda s 5 policemi z ořechového dřeva Ángel Cerdá Duena

Dostupnost: 
Do obchodu »
home

Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync

Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up

Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart

Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Komoda s 5 policemi z ořechového dřeva Ángel Cerdá Duena od výrobce Ángel Cerdá - tento hit seženete za skvělou cenu 19299 Kč. Ve slevě nabízíme nepřeberné množství dalších položek. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznický přístup.

Tenhle kousek od španělské značky Ángel Cerdá je tou pravou volbou pro všechny milovníky jednoduché a přesto efektivní krásy. Je důkazem, že s designem to není třeba přehánět a že i minimalistické vybavení může být středem vší pozornosti. Protože na kvalitě a vypracovaných detailech se v Ángel Cerdá nešetří. O ZNAČCE: Rodinná firma byla založena již před 125 lety a od té doby vytváří hodnotný a k dokonalosti dotažený nábytek. Za poslední století se ve firmě vytřídaly čtyři generace, každá s novými svěžími nápady, ale s jediným cílem - tvořit tak, aby byl zákazník spokojený. - Délka: 59 cm - Výška: 120 cm - Váha: 47 kg - Šířka: 59 cm - Hloubka: 45 cm - Výška nohou: 32 cm - Nosnost: 100 kg - Dekor: Ořech - Vyžaduje montáž: Ne - Péče: Čistit vlhkým hadříkem nebo houbičkou, nepouživat agresivní a abrazivní čističe - Vlastnosti: Se šuplíky - Barva nohou: Tmavé dřevo - Materiál nohou: Masiv ořešák - Materiál: Dřevo masiv - Barva dřeva: Tmavé dřevo - Materiál konstrukce: Masiv ořešák - Materiál šuplíku: Masiv ořešák - Úroveň kvality: Prémiová kvalita - Povrchová úprava: Lazurované - Země původu: ES - Systém zavírání: Soft close - Povrchová úprava šuplíků: Lazurovaná - Materiál zadní části: Dřevovláknitá deska

Další informace k produktu: Komoda s 5 policemi z ořechového dřeva Ángel Cerdá Duena
  • Název: Komoda s 5 policemi z ořechového dřeva Ángel Cerdá Duena
  • Značka: Ángel Cerdá
  • Cena: 19299 Kč
  • Výrobce: Ángel Cerdá
  • Doba doručení: 33 dní

Podobné produkty

Komoda s 5 policemi z ořechového dřeva Ángel Cerdá Duena

Další produkty od výrobce

Ángel Cerdá

Komoda s 5 policemi z ořechového dřeva Ángel Cerdá Duena od oblíbené společnosti Ángel Cerdá - tento artikl doporučujeme extra levně za 19299 Kč. Vybírat zboží v akci můžete z pohodlí vašeho domova. Neotálejte s nákupem, cenu můžeme garantovat jen pro tuto chvíli.

Výrobce nabízí špičkové produkty ve svém oboru. Podívat se na všechny výrobky značky .

Možnosti dopravy a platby

home